Over Ferliner

Hoe het is begonnen​

Ferliner is in 2003 opgericht als transportbedrijf en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een full service logistiek dienstverlener met een eigen vloot van meer dam 30 rollende eenheden. De dienstverlening is de afgelopen jaren uitgebreid met vervoer per spoor, over (binnen)water en met op- en overslag. Ferliner is daarnaast uitgegroeid tot een specialist in de logistiek van metalen en in het vervoer van (non-ferro) metalen.

Ons bedrijf blijft groeien door nieuwe (digitale) innovaties en onze unieke werkwijze. Onze logistieke kennis stelt ons in staat om persoonlijke en betrouwbare service te bieden, waarbij we zorgeloos transport kunnen garanderen. Het is ons toegewijde team dat ons, gezamenlijk, scherp en efficiënt houdt. De betrokkenheid van het team waarborgt de stabiliteit in onze dienstverlening; we zetten ons gezamenlijk in, wat resulteert in de mogelijkheid om ook voor u met volle inzet te werken.

Wie zijn wij?​

Ferliner bestaat uit een team van gedreven en ervaren professionals die zich elke dag inzetten om uw zendingen zorgeloos te transporteren van en naar bestemmingen over heel Europa en daarbuiten.

We staan voor open en eerlijke communicatie naar de klant toe. We maken heldere afspraken en houden u tot in detail op de hoogte van het proces omtrent het vervoer van uw lading. We beschikken over een geavanceerd Transport Management Systeem waardoor uw lading altijd in beeld blijft. Zo weten niet alleen wij, maar ook u, op ieder moment waar uw lading is, en wanneer het aankomt op de plaats van bestemming.

Snel, behulpzaam en realistisch​

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor het vervoeren van uw lading en vanzelfsprekend verwacht u van die partij dat zij uw lading netjes, veilig en op tijd op de juiste plek bezorgen. Wij vervoeren uw lading met toewijding, zorg en aandacht; tegen de juiste prijs.

Ferliner heeft het besef dat iedere transportaanvraag anders is en dat iedere klant ook andere wensen heeft. Wij denken daarom graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles verloopt aan de hand van uw wensen en dat alles tot in detail geregeld is. We stellen zaken niet mooier voor dan ze zijn en stellen in overleg met u realistische doelen.

De Ferliner manier​

Omdat het vervoeren van een lading van punt A naar B op zichzelf niet ingewikkeld is, gaat Ferliner een paar stappen verder. Wij nemen de administratieve taken rondom uw transport uit handen, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Bij elk transport streven we naar het vinden van de meest doeltreffende oplossing voor u door middel slim te plannen en efficiënt organiseren. Bij voorkeur integreren we het vervoer van uw lading met een ander transport op de heen- of terugreis, om zo iedere keer een duurzaam en logistiek optimaal traject te realiseren.

Verminder CO2-uitstoot met Ferliner

Het proces dat Ferliner hanteert levert voordelen op voor alle betrokken partijen. De transporteur profiteert doordat hij niet met een lege vrachtwagen hoeft te rijden. U profiteert ook, omdat u daardoor een gunstigere prijs betaalt. Voor Ferliner is elke succesvolle opdracht een bron van inspiratie voor de volgende uitdaging.

Door te zorgen voor efficiënt transport en een optimale bezetting van transportmiddelen draagt Ferliner bovendien bij aan de vermindering van CO2-uitstoot in het wegverkeer en aan een afname van verkeersdrukte op de wegen.