Expediteur voor meerdere transporteurs in meer dan dertig landen.

Vanuit ons kantoor in Hedel onderhouden wij als expediteur (art. 8:60 BW ) contacten met transporteurs in meer dan dertig landen. Binnen ons uitgebreide netwerk gaan wij op zoek naar het bedrijf dat het meest geschikt is om volgens uw wensen de lading te vervoeren.

Wij staan voor open en eerlijke communicatie naar u toe. Wij maken heldere afspraken en houden u tot in detail op de hoogte van het proces omtrent het vervoeren van uw lading. Wij beschikken over een geavanceerd monitoringssysteem waardoor uw lading altijd in beeld blijft. Zo weten niet alleen wij -maar ook u- op ieder moment waar uw lading is, wanneer het wordt geladen en wanneer het wordt gelost.

Wij beseffen heel goed dat iedere transportaanvraag anders is en dat iedere klant andere wensen heeft. Wij denken graag met u mee en door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles verloopt aan de hand van uw wensen en alles tot in detail geregeld is. Wij stellen zaken niet mooier voor dan ze zijn en bepalen met u realistische doelen. U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor het vervoeren van uw lading en vanzelfsprekend verwacht u van die partij dat zij uw lading netjes, veilig en op tijd op de juiste plek bezorgen. Wij vervoeren uw lading met toewijding, zorg en aandacht; tegen de juiste prijs.

Ferliner doet nog meer. Het vervoeren van een vracht van A naar B is niet zo ingewikkeld. Ferliner gaat dan ook een paar stappen verder. Wij nemen de papierwinkel rondom een transport van u over, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Bij ieder transport proberen wij de allerbeste oplossing voor u te vinden door slim te plannen en te organiseren. Bij voorkeur combineren wij het transport van uw lading met een ander transport op de heen- of terugweg. Wij streven altijd naar een logistiek optimaal traject.

Daar worden alle betrokken partijen beter van. De transporteur, omdat hij niet met een lege wagen op pad hoeft. U, omdat u daardoor een gunstige prijs betaalt. En Ferliner ook, want iedere geslaagde expeditie geeft ons iedere keer opnieuw voldoening. Door te zorgen voor efficiënt transport en een optimale bezetting van transportmiddelen draagt Ferliner bovendien bij aan de reductie van CO2- uitstoot door het wegverkeer en aan een verminderde verkeersdrukte op de wegen.