Over water

Optimaal gebruik van waterwegen

Vervoer omvangrijke ladingen in één enkele trip

Transport over water is ideaal voor het vervoer van zeecontainers en grotere volumes break-bulk goederen. Dit bespaart niet alleen CO2-uitstoot op de vaak langere trajecten tussen zeehaven en binnenlandse bestemming maar is ook zeer kostenefficiënt.

Zeevracht

Met zeevracht heeft u de mogelijkheid om zowel metalen, pallets en bulkgoederen te verzenden. U kunt kiezen voor het verschepen van een volledige container (FCL) of een deel van een container (LCL) als u niet voldoende lading heeft om de container volledig te vullen. Door de grote capaciteit van containerschepen kunnen eenvoudig grote volumes worden vervoerd tegen gunstige tarieven en geringe uitstoot per unit.

Ferliner is een ervaren speler in de (zee)containerlogistiek. Hierdoor hebben we goede contacten opgebouwd bij de diverse grote en kleinere container carriers en zijn we bekend in de container zee- & binnen- havens in en- buiten Europa. Ferliner organiseert voor u niet alleen de boekingen bij de rederijen maar ook het voor- en na- transport per binnenvaart, rail of over de weg. Vanzelfsprekend ontzorgen wij u ook volledig op het (lading)documentatie vlak.