Bedrijfsprofiel:

Ferliner is een internationaal opererende logistiek dienstverlener & transportonderneming met een gevestigde naam. Met een team van zo’n 15 professionele medewerkers helpen wij al bijna 20 jaar producenten, distributeurs, logistieke en verkopende partijen met het vervoeren van goederen. Vanuit ons kantoor in Hedel onderhouden wij contacten met onze klanten, transporteurs en charters in meer dan veertig landen. Binnen ons netwerk gaan wij dagelijks op zoek naar de partij die het best past bij de lading die we moeten vervoeren. Daarnaast heeft Ferliner de beschikking over een eigen wagenpark. Ferliner is een allround partner die elke transportuitdaging aan gaat en aan kan. Deze elementen vormen de basis van onze flexibele en ontzorgende aanpak.

Wij zoeken:

(Assistent) Transportplanner

Wat ga je doen?

De (Assistent) Transportplanner is onderdeel van het Ferliner Fleet team. De planner verzorgt en/of ondersteunt bij het maken van een efficiënte transportplanning van onze eigen trailervloot, volgt nauwkeurig de actuele vlootposities, signaleert afwijkingen en stuurt zo nodig bij. De planner geeft heldere instructies aan de chauffeurs en vervoerders, denkt in (digitale) oplossingen en is verantwoordelijk voor de toegewezen eenheden. Ook de financiële en administratieve afhandeling van de bij de afdeling behorende zaken en het bijbehorende klantcontact is onderdeel van de functie.

Wat vragen wij van jou?

  • Mbo- werk- en -denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring, bij voorkeur in de logistiek, transport of handel
  • (goede) kennis van TMS software, Excel en Office-programma’s zoals Outlook
  • Je hebt eerder in je carrière kennis gemaakt met transport
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits of Frans is een pre
  • Voor deze dynamische functie moet je stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Je hebt organisatievaardigheid, geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent naast klantvriendelijk ook kostenbewust en analytisch.

Mocht je niet de juiste opleiding hebben, maar wel het gevraagde werk- en denkniveau en je wilt het vak leren, schroom dan niet om ook te solliciteren!

Wat bieden wij?

Een veelzijdige, zelfstandige en dynamische functie bij een ambitieus en groeiend bedrijf met een open en informele werksfeer. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (fiets van de zaak, lunch en fruit), continuïteit in een jong, enthousiast en gedreven team. Plezier in je werk staan bij ons voorop en de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s staat centraal! Het is in principe een fulltime functie, maar een 32-urig contract behoort tot de mogelijkheden.

Salaris ligt tussen € 2400 en € 3500, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Kom je solliciteren?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en het lijkt je leuk om bij Ferliner te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting op je sollicitatie ter attentie van Stefan Pompe, directeur.

Als je nog vragen hebt over deze vacature, kan je mailen of bellen met Stefan Pompe op telefoonnummer 06-22224476.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.)

Overige kenmerken die van toepassing zijn op deze vacature zijn:

Starter, schoolverlater, Zeevracht, container, logistiek medewerker, junior, vacature, omscholen, bijscholen, werk en leren, zij-instroom, zij-instromer, commercieel medewerker binnendienst, medewerker binnendienst, handel, aankomend expediteur, Hedel, Den Bosch, Zaltbommel, Bommelerwaard

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan