Bedrijfsprofiel:

Ferliner is een expeditie- & transportonderneming. Vanuit ons kantoor in Hedel onderhouden wij contacten met onze klanten, transporteurs en charters in meer dan veertig landen. Binnen ons netwerk gaan wij dagelijks op zoek naar de partij die het best past bij de lading die we moeten vervoeren. Daarnaast heeft Ferliner de beschikking over een eigen wagenpark. Ferliner is een allround partner die elke transportuitdaging aan gaat en aan kan. Deze elementen vormen de basis van onze flexibele en ontzorgende aanpak.

Wij zoeken:

Een (Junior/Assistent) Expediteur (m/v/o)

Wat ga je doen?

De Junior/Assistent Expediteur is onderdeel van het Ferliner Expeditie team. De medewerker ondersteunt de afdeling op alle voorkomende operationele, commerciële en administratieve werkzaamheden. Hij draagt zorg voor het correct vastleggen, verwerken en doorgeven van orders, transport-opdrachten en gegevens van de transporteenheden. Hij assisteert onze klanten, expediteurs en interne organisatie als ze daarom vragen en draagt zorg voor een deel van de inkoop. De medewerker denkt in (digitale) oplossingen en is verantwoordelijk voor de toegewezen opdrachten.

Wat vragen wij van jou?

  • Mbo- werk- en -denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring, bij voorkeur in de logistiek, transport of handel
  • (goede) kennis van TMS software, Excel en Office-programma’s zoals Outlook
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits of Frans is een pre

Voor deze dynamische functie moet je stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Je hebt organisatievaardigheid, geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent naast klantvriendelijk ook kostenbewust en analytisch. Mocht je niet de juiste opleiding hebben, maar wel het gevraagde werk- en denkniveau en je wilt het vak leren, schroom dan niet om ook te solliciteren!

Wat bieden wij?

Een veelzijdige, zelfstandige en dynamische functie bij een ambitieus en groeiend bedrijf met een open en informele werksfeer. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (fiets van de zaak, lunch en fruit), continuïteit in een jong, enthousiast en gedreven team. Plezier in je werk staan bij ons voorop en de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s staat centraal!

Salaris ligt tussen € 2200 en € 3200,  afhankelijk van ervaring en opleiding. Het is in principe een fulltime functie, maar een 32-urig contract behoort tot de mogelijkheden.

 

Kom je solliciteren?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en het lijkt je leuk om bij Ferliner te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting op je sollicitatie naar stefan.pompe@ferliner.nl ter attentie van Stefan Pompe, directeur.

Als je nog vragen hebt over deze vacature, kan je mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen met Stefan Pompe op telefoonnummer 06-22224476.

 

Overige kenmerken die van toepassing zijn op deze vacature zijn:

Starter, schoolverlater, beginnend, logistiek medewerker, junior, vacature, omscholen, bijscholen, werk en leren, zij-instroom, zij-instromer, commercieel medewerker binnendienst, medewerker binnendienst, handel, aankomend expediteur, Hedel, Den Bosch, Zaltbommel, Bommelerwaard