Bedrijfsprofiel:

Ferliner is een internationaal opererende logistiek dienstverlener & transportonderneming met een gevestigde naam. Met een team van zo’n 15 professionele medewerkers helpen wij al bijna 20 jaar producenten, distributeurs, logistieke- en verkopende- partijen met het vervoeren van goederen. Vanuit ons kantoor in Hedel onderhouden wij contacten met onze klanten, transporteurs en charters in meer dan veertig landen. Binnen ons netwerk gaan wij dagelijks op zoek naar de partij die het best past bij de lading die we moeten vervoeren. Daarnaast heeft Ferliner de beschikking over een eigen wagenpark. Ferliner is een allround partner die elke transportuitdaging aan gaat en aan kan. Deze elementen vormen de basis van onze flexibele en ontzorgende aanpak.

Wij zoeken een:

(Assistent) Transportplanner

Wat ga je doen?

De (Assistent) Transportplanner is onderdeel van het Ferliner Fleet team. De planner verzorgt en/of ondersteunt bij het maken van een efficiënte transportplanning van onze eigen trailervloot, volgt nauwkeurig de actuele vlootposities, signaleert afwijkingen en stuurt zo nodig bij.

De planner geeft heldere instructies aan de chauffeurs en vervoerders, denkt in (digitale) oplossingen en is verantwoordelijk voor de toegewezen eenheden. Ook de financiële en administratieve afhandeling van de bij de afdeling behorende zaken en het bijbehorende klantcontact is onderdeel van de functie.

Wat vragen wij van jou?

  • Mbo + of Hbo- werk- en -denkniveau, verkregen werkervaring in de transport/logistiek/handel of door het behalen van Mbo-diploma, aangevuld met werkervaring in deze branche
  • (goede) kennis van TMS software, Excel en Office-programma’s zoals Outlook
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits of Frans is een pre

Voor deze dynamische functie moet je commercieel ingesteld, stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Je kan goed plannen en organiseren, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent naast klantvriendelijk ook kostenbewust en analytisch. En uiteraard heb je leidinggevende capaciteiten.

Ook als je niet direct aan de opleidings- of werkervaringseisen voldoet, maar je over een Mbo+/Hbo- werk- en -denkniveau beschikt en je bent enthousiast en leergierig, nodigen we je uit te solliciteren.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige, zelfstandige en dynamische functie bij een ambitieus en groeiend bedrijf met een open en informele werksfeer. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (fiets van de zaak, lunch en fruit), continuïteit in een jong, enthousiast en gedreven team. Plezier in je werk staan bij ons voorop en de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s staat centraal!

Salaris ligt tussen € 2200 en € 3200, afhankelijk van ervaring en opleiding.

 

Kom je solliciteren?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en het lijkt je leuk om bij Ferliner te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting op je sollicitatie naar stefan.pompe@ferliner.nl ter attentie van Stefan Pompe, directeur.

Als je nog vragen hebt over deze vacature, kan je mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen met Stefan Pompe op telefoonnummer 06-22224476.

 

Overige kenmerken die van toepassing zijn op deze vacature zijn:

Schoolverlater, student, afgestudeerd, afstuderen, afstudeerstage, handel, transport, logistiek, trade, planning, planner, learning on the job, interne opleiding, opleiden, vak leren, inwerken, inwerkperiode, zij-instroom, zij-instromer, omscholen, bijscholen, doorgroeien, doorgroeimogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is onwenselijk