Bedrijfsprofiel:

Ferliner is een internationaal opererende logistiek dienstverlener & transportonderneming met een gevestigde naam. Met een team van zo’n 15 professionele medewerkers helpen wij al bijna 20 jaar producenten, distributeurs, logistieke en verkopende partijen met het vervoeren van goederen. Vanuit ons kantoor in Hedel onderhouden wij contacten met onze klanten, transporteurs en charters in meer dan veertig landen. Binnen ons netwerk gaan wij dagelijks op zoek naar de partij die het best past bij de lading die we moeten vervoeren. Daarnaast heeft Ferliner de beschikking over een eigen wagenpark. Ferliner is een allround partner die elke transportuitdaging aan gaat en aan kan. Deze elementen vormen de basis van onze flexibele en ontzorgende aanpak.

 

Wij zoeken:

Administratief medewerker Logistiek 24-40 uur

 

Wat ga je doen?

De administratief medewerker logistiek is onderdeel van het Ferliner Expeditie team. Vanzelfsprekend ben jij wanneer het gaat om vastlegging en verwerken van gegevens onze steun en toeverlaat. Je kunt ook meerwaarde creëren door bij te springen als onze planners en expediteurs daarom vragen. Je geeft niet alleen de antwoorden, je vraagt je ook af wat er nog beter kan. Door je meewerkende en initiatiefrijke houding garandeer je goede ondersteuning aan onze klanten en interne organisatie.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Relevante VMBO+ of MBO-opleiding op het gebied van handel/logistiek/administratieve ondersteuning en paar jaar relevante werk werkervaring in de logistiek, transport of handel, bij voorkeur in een ondersteunde rol
  • (goede) kennis van TMS software, Excel en Office-programma’s zoals Outlook
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits of Frans is een pre

Voor deze dynamische, functie moet je stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Je hebt organisatievaardigheid, geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent naast klantvriendelijk ook kostenbewust en analytisch

 

Wat bieden wij?

Een veelzijdige, zelfstandige en dynamische functie bij een ambitieus en groeiend bedrijf met een open en informele werksfeer. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (fiets van de zaak, lunch en fruit), continuïteit in een jong, enthousiast en gedreven team. Plezier in je werk staan bij ons voorop en de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s staat centraal!  Salaris ligt tussen € 2000,- en € 3000,- afhankelijk van ervaring en opleiding.

 

Kom je solliciteren?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en het lijkt je leuk om bij Ferliner te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting op je sollicitatie naar stefan.pompe@ferliner.nl ter attentie van Stefan Pompe, directeur.

Als je nog vragen hebt over deze vacature, kan je mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen met Stefan Pompe op telefoonnummer 06-22224476.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld