Ferliner is op zoek naar:

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan bij Ferliner ga dan snel naar onze vacatures op deze site en lees daar onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie aan: personeelszaken(at)ferliner.nl

Ferliner is op zoek naar:

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan bij Ferliner ga dan snel naar onze vacatures op deze site en lees daar onze vacatures.
Of stuur een open sollicitatie aan: personeelszaken@ferliner.nl

FENEX Herzien voorwaarden

FENEX condities vernieuwd 08-05-18 Op de werkzaamheden van Ferliner BV zijn de Nederlandse Expeditievoorwaarden, gedeponeerd door de Fenex - Nederlandse organisatie voor Expeditie en Logistiek van toepassing. Sinds 1 mei jongstleden zijn deze gewijzigd!

 

FENEX condities vernieuwd

08-05-18

Op de werkzaamheden van Ferliner BV zijn de Nederlandse Expeditievoorwaarden, gedeponeerd door de Fenex - Nederlandse organisatie voor Expeditie en Logistiek van toepassing. Sinds 1 mei jongstleden zijn deze gewijzigd!

Deze algemene voorwaarden, ook wel FENEX-voorwaarden genoemd, gelden als standaardregeling in de rechtsverhouding van individuele expediteurs en hun opdrachtgevers. Zij kunnen gezien worden als de bepalingen van een standaardcontract die onderdeel van de expeditie-overeenkomst uitmaken. Het is algemeen geaccepteerd om bij het sluiten van expeditie-overeenkomsten toepasselijkheid van de FENEX-voorwaarden te bedingen. Een expediteur verbindt zich niet tot het vervoer, maar tot het doen vervoeren van goederen. De expediteur is tussenpersoon die bemiddelt bij de totstandkoming van de vervoersovereenkomsten met de vervoerder. Voor volledige inzage van de FENEX-voorwaarden.

 

 

DOWNLOAD HERZIENE VOORWAARDEN HIER

 

 

Eigen rijders gezocht

Ferliner bv is op zoek naar Charters en of Eigen rijders. Wij verzoeken iedereen die op zoek is te reageren. Kun je overweg met een Coiltrailer, heb je zin om met ons een leuke toekomst op te bouwen. Wil je net als ons, onze klanten de service geven die zij verlangen. Wil je net als ons bouwen aan de toekomst. Dan nodigen we je uit om eens te komen praten en samen met bekijken of jij de juiste eigen rijder met de juiste instelling bent die het Ferliner team komt versterken.

Ferliner BV is op zoek naar eigen rijders.
Liefst uit het zuiden van het land. Uiteraard verzoeken wij iedereen die opzoek is te reageren.
Kun je overweg met een coiltrailer, heb je zin om met ons een leuke toekomst op te bouwen.
Wil je net als ons, onze klanten de service geven die zij verlangen.
Wil je net als ons bouwen aan de toekomst.
Dan nodigen wij je uit om eens te komen praten en samen bekijken of jij de juiste eigen rijder met de juiste instelling bent die het Ferliner team komt versterken.