Onze aanpak

Onze aanpak: flexibel en efficiënt

Permanent contact houden met ervaren vervoerders in binnen- en buitenland. Voldoen aan de klantvraag op basis van royale capaciteit die we vergaand kunnen verruimen. Deze elementen vormen de basis van een flexibele en efficiënte aanpak. Daardoor kunnen wij altijd de optimale transportoplossing regelen. Betrouwbaar, snel én tegen een concurrerend tarief.

Van specialist tot all-rounder

Ferliner is begonnen als specialist in het transporteren van staal. Nog steeds organiseren wij vervoer van staal in alle soorten en maten. Lang, breed of zwaar? Balken, buizen, profielen of coils? Onze opdrachtgevers, onder wie grote staalproducenten, weten dat hun materialen bij ons in vertrouwde handen zijn. In de afgelopen periode is ons werkgebied aanzienlijk verbreed. Ferliner heeft zich ontwikkeld tot een allround partner die elke transportuitdaging aan kan.

Alle modaliteiten, één oplossing

Ferliner biedt u zekerheid: het juiste antwoord op elke transportvraag.

Voor de optimale transportoplossing zijn alle modaliteiten beschikbaar: weg, water, spoor en lucht. Afzonderlijk of in combinatie. Wij werken samen met vervoerders die internationaal hun sporen verdiend hebben. Het vervoer vindt plaats met de modernste transportmiddelen, bestuurd door ervaren vakmensen. En wij regelen het helemaal volgens uw wensen: de neutraliteit is gewaarborgd.

Altijd overzicht, nooit zorgen

Ferliner is met name actief binnen Europa, maar ook elders in de wereld.

Grenzen of beperkingen zijn er eigenlijk niet: vrachten van uitzonderlijke omvang en/of gewicht nemen wij ook graag aan. Is uw lading onderweg? Wij volgen het transport met eigentijdse communicatiemiddelen en informeren u volgens afspraak over de voortgang. U ziet het: wij nemen u alle zorgen uit handen.

Ook uw partner in logistiek

Transport is één - belangrijke - schakel in de logistieke keten. Ook de andere schakels nemen wij met kennis van zaken onder de loep. Steeds meer opdrachtgevers schakelen ons bijvoorbeeld in voor voorraadbeheer en transportplanning. En ook hier bewijzen wij onze kracht: optimale flexibiliteit en efficiëntie.